Matolääkekuuri tuli ja meni, eikä muuttanut Dotoryn tilaa miksikään. Vilkkuluomet näkyvät yhä, mutta Dotory on muuten täysin normaali. Uutuutena se tunkee nukkumaan sänkyyn jalkojen väliin. Ei kiva.Siihen kun herää joka ikinen kerta kun meinaa kääntyä... Lisäksi parhaat leikkiajat ovat Dotoryn mielestä noin klo 4 aamulla - noin klo 12 päivällä. Onneksi se leikkii itsekseen eikä tule herättämään meitä yöllä, mutta toisaalta taas kun olen päivät töissä, näen illalla vain nukkuvaa kissaa. Onneksi mies on kuitenkin vielä päivät kotona ja leikittää Dotoryä. Kissa ei vieläkään innostu huiskista, mutta leikkii kyllä itsekseen, ja edelleen tykkää erityisesti painimisesta.

Dotory on nyt ollut muutamia päiviä vatsa osittain löysällä. Hiekkalaatikkoon tulee välillä normaaleja jätöksiä, välillä löysiä. Kaikki on kuitenkin onneksi päätynyt hiekkalaatikkoon asti. Ja ne löysät jätökset haisevat todella pahalta. Ihan käsittämättömän pahalta. Saatiin vihdoinkin EverCleania, toivottavasti se pitää hajut paremmin itsessään kun tuo aiempi hiekka. En tiedä mistä tuo ajoittainen löysyys ja tyrmäävä haju voisivat johtua - kokeilimme myös vähän aikaa "ainoastaan RC-raksuja"-dieettiä, mutta se ei vaikuttanut tilanteeseen mitenkään. Nyt märkäruoat ovat taas mukana valikoimissa (tosin Animondaa emme ole vieläkään uskaltaneet antaa). Dotory kuitenkin syö ja juo ihan normaalisti, joten sen puolesta ei ole huolta. Dotoryn mahassa tuntuu soikeita pikkurillin pään kokoisia patteja. Todella vaikea sanoa ilman tietämystä kissan anatomiasta ovatko ne kenties luita, sisäelimiä tai jotain mistä pitäisi olla huolissaan. Mietin nyt olisiko sittenkin taas vaihteeksi syytä soittaa eläinlääkärille tuon löysyyden takia - joku kun siellä nähtävästi on vinossa. Jos vaikka saisi nuo vilkkuluometkin pois jonkun antibioottikuurin myötä.

Muuten, kuten sanoinkin, kaikki on ihan hyvin. Dotory on hyvin virkeä ja tykkää olla mukana kaikessa. Meillä on myös käynyt useita vieraita, ja Dotory on suhtautunut kaikkiin hyvin ystävällisesti ja rauhallisesti. Kanien kanssa ei ole ollut kärhämiä. Vielä kun sen unirytmin saisi käännettyä...