Vilkkuluomet näkyvät yhä selkeästi, mutta muuten Dotory vaikuttaa melko terveeltä. Se tulee öisin nukkumaan viereemme sänkyyn aina välillä (ja siinä sitten saa pelätä että asentoa muuttaessaan kissa jää alle...). Dotory nukkuu paljon, eikä osaa oikein innostua muista leikeistä paitsi painimisesta tuolin jalan tai paksun kirjan tai muun vastaavan esteen kanssa... Mutta ei se apaattiselta vaikuta, vaan edelleen jotenkin siltä ettei se tajua leikin päälle. Seuraillaan tilannetta.

Matolääkekuuri pitäisi aloittaa tänään. Mietinnässä on, miten buranan kokoisen tabletin saa jaettua viiteen osaan, otettua siitä erilleen yhden viidesosan ja puolet toisesta viidesosasta, ja miten ihmeessä saamaan ne vielä kissan mahaan. Heh. Ei naurata.

Kokovertailua tietokoneen näppäimistön kanssa! Pelin keskustelut sensuroitu kuvasta.

Photobucket

Auringonpaisteessa pöydällä. Metallisia minikuppeja oli kiva kalisutella.

Photobucket

Photobucket

Kokeilimme myös valjaita! Eihän tuo laiska lötkö välittänyt niistä yhtään, ensin kuin laitoin ne päälle taisteli niistä laiskasti ulos, toisen kerran antoi niiden olla häiriintymättä päällä kunnes otin ne pois. Valjaat kuitenkin olivat aivan liian isot (lähinnä vatsaosastaan, kaula oli jotakuinkin ok), niiden kanssa ei ulos mennä varmaan vielä ...vuoteen... Mutta meillä on myös pienet tavalliset nylon-valjaat joita käytetään kaneilla, niiden kanssa voisi harjoitella ulkoilua sitten joskus kun luottaa kissaan tarpeeksi.

Photobucket

Photobucket